Splošni pogoji uporabe

 

Projekt eVolitve je spletna aplikacija in spletno mesto, ki skozi elektronsko simulacijo volitev, svojim uporabnikom omogoča glasovanje za poljubnega kandidata, politično stranko, in podobno. Aplikacija skozi sistem posrednega blockchain verificiranja podatkov zbranih ob oddaji glasu, omogoča uporabnikom vpogled v pristnost podatkov, ki so jih lastnoročno oddali ob glasovanju.

Projekt eVolitve (tudi “projekt”, “aplikacija”, “spletna aplikacija”, “spletno mesto” ali “mi”), ki vključuje vse spletne strani in podstrani eVolitve (https://evolitve.com/) je last podjetja Emparta d.o.o., s sedežem na Kocljevi ulici 10, Murska Sobota.

V namene izvedbe analize javnega mnenja, mora uporabnik pred oddajo glasu izpolniti tudi zahtevane statistične podatke, kot so spol, starost in statistična regija. Ti podatki bodo obravnavani zgolj v namene izdelave statističnih analiz in ne bodo neposredno asociirani s posameznim uporabnikom oziroma njegovim uporabniškim računom.

Ker je digitalno okolje kot tudi pravne regulative, ki se nanj nanašajo, stalno spreminjajoče, si kot upravljavci spletnega mesta eVolitve pridržujemo pravico, da splošne pogoje občasno dopolnjujemo in posodabljamo v skladu s tehničnimi novostmi in zakonodajo brez predhodne najave ali obveščanja uporabnikov. Prosimo vas, da pred vsako uporabo spletne aplikacije eVolitve preverite datum zadnje spremembe splošnih pogojev.

Pred uporabo storitev, ki jih ponuja spletna aplikacija in spletno mesto eVolitve na spletnem naslovu https://evolitve.com/, Vas vljudno naprošamo da si skrbno preberete naše Splošne pogoje uporabe ter naš Pravilnik o zasebnosti, saj je strinjanje z omenjenima dokumentoma nujno potrebno kot predpogoj za uporabo naše spletne aplikacije.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

 

Zavedamo se da je varovanje osebnih podatkov ena ključnih vrednot v digitalnem svetu, zato se obvezujemo, da bodo podatki uporabnikov skrbno varovani in uporabljeni izključno za namene s katerimi je uporabnik seznanjen in za namene katerih jih tudi posreduje. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo na spletnem mestu eVolitve, bomo vsakokrat obdelali in varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov; ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.) in Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Ker spoštujemo vašo zasebnost, se obvezujemo, da bodo podatki uporabnikov varovani v skladu z Zakonom o elektronski komunikaciji (ZEKom-1, Ur. l. RS, št. 109/2012 in nasl.). Za pravilno delovanje določenih storitev in boljšo uporabnikovo izkušnjo, spletno mesto eVolitve uporablja piškotke. Kot uporabnik spletnega mesta lahko piškotke kadarkoli sprejmete ali jih zavrnete. Če ne želite sprejemati piškotkov, nastavite svoj brskalnik tako, da izbriše vse piškotke s trdega diska računalnika, jih blokira ali vas opozori, preden se piškotek shrani na disk.

Izključitev odgovornosti upravljavca

 

Podjetje Emparta d.o.o. ne prevzema odgovornosti za občasno nedelovanje spletnega mesta, zato ne odgovarjamo za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko izhajale iz obstoja spletnega mesta eVolitve, dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij in/ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali je bilo podjetje Emparta d.o.o. obveščeno o možnosti take škode.

Kot uporabnik uporabljate spletno mesto eVolitve na lastno odgovornost. Podjetje Emparta d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli škodo, do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe spletnega mesta eVolitve. Z uporabo storitev spletnega mesta eVolitve zagotavljate, da ste stari najmanj 18 let in ste v celoti sposobni in upravičeni za sprejemanje in upoštevanje Spošnih pogojev in ostalih pripadojočih dokumentov navednih v dokumentu Splošni pogoji.